@Fontys

Magazine cover

Pagina4_2

'Ik heb altijd al last
gehad van faalangst'

Lage
drempel

Betrokken

Maatwerk

Een
luisterend
oor

Dromen

Anouk - Ik heb altijd al last gehad van faalangst. Ik heb veel last van spanning bij bijvoorbeeld tentamens. Daarom zocht ik in het eerste jaar al snel contact met Monique.

Monique - Het is heel waardevol dat er iemand is die je geruststelt, die een luisterend oor biedt en met je meezoekt naar oplossingen. En die natuurlijk bruikbare, praktische tools aanreikt.

Anouk - Ik heb zelf doorgevochten om alle toetsen te behalen, maar jij bent daarin wel een goede steun geweest. Op één tentamen na heb ik alles gehaald. Nog maar een keer knallen en ik heb eindelijk mijn propedeuse.

Monique - Maar je weet dat je nu al heel erg trots mag zijn op die prestatie van vorig jaar. In sommige gevallen is mijn advies niet voldoen-de, daarom heb ik jou vorig jaar doorverwezen naar een huisarts.

Anouk - Weet je wat ik ook inzie? Dat het op school ook leuk kan zijn! Op de middelbare school was er op een hele andere manier aan-dacht voor problemen. Ik ging er met lood in mijn schoenen heen, zat niet lekker in mijn vel. Tegenwoordig ga ik fluitend naar de lessen.

Kim - Dat is voor mij heel herken-baar. Onbegrijpelijk eigenlijk, dat er op andere scholen zo weinig aan-dacht is voor dit soort problemen.

Monique - Dat is erg fijn om te horen. Daar doe je het allemaal voor!

Kim Vervoort

Pagina4_1

p2-1

Pagina4_2

Pagina4_3

p2-1

Pagina4_4

p2-1

Pagina4_5

p2-1

Pagina4

Pagina4_1

Pagina4_3

Technology by MagStream Real Time Publishing