@Fontys

Magazine cover

Pagina4_4

'Eindelijk zie ik in hoe leuk
het op school kan zijn.
En hoe belangrijk het is
dat je lekker in je vel zit.'

Lage
drempel

Betrokken

Maatwerk

Een
luisterend
oor

Dromen

Kim - Met een vak als Interpersoon-lijke Vaardigheden heb ik mezelf wel leren kennen! Ik was op de middelbare school iemand die graag op de achtergrond bleef. Op de opleiding MBRT heb ik ontdekt wie ik écht ben en kan zijn! Dat heb ik hier goed kunnen ontwikkelen.

Monique - Dat bepaalde talenten bij jou op de havo niet boven kwamen drijven, had natuurlijk ook wel een reden. Ik vind het heel knap, hoe ik jou hier heb zien groeien.

Kim - Ik ben in het verleden gepest. Op de middelbare school was er bijna geen aandacht voor derge-lijke problemen. De studie MBRT betekende voor mij écht een nieuw begin. Ik heb altijd een waardevol contact gehad met mijn SLB’er. Het heeft een enorme impact gehad, eigenlijk op mijn hele leven. Eindelijk zie ik in hoe leuk het op school kan zijn. En hoe belangrijk het is dat je lekker in je vel zit.

Monique - Je bent als individu veel meer dan alleen je toetsresultaten. Je hebt hier je verleden achter je kunnen laten en je hebt er heel open over gepraat. Daar is een studieloopbaanbegeleider ook voor: bij ons kun je al je frustraties kwijt, zodat jij daarna weer vooruit kunt. Maar vergeet niet dat wij ook veel terugkrijgen van onze studenten. Het komt van twee kanten.

Kim - Ik merk ook de laatste tijd weer hoeveel ik aan je heb. Het loopt niet lekker op de werkplek van mijn afstudeerproject. Voor ondersteuning bij tegenslagen, kan ik altijd bij jou terecht.

Monique - Ik probeer te doen wat ik kan, zeker omdat ik weet dat het niet op rolletjes verloopt buiten jouw schuld om.

Kim - Alleen luisteren is dan al heel fijn. Natuurlijk kan ik ook bij mijn familie en vrienden terecht, maar die hebben nauwelijks een idee van wat er zich in een ziekenhuis afspeelt. Jij wel. We spreken elkaar fysiek, maar je bent er zelfs voor me op Facebook!

Monique - Ik interpreteer en ga in gesprek met de opdrachtgever. Gelukkig gaat het bijna altijd goed bij afstudeerprojecten, maar als het spaak loopt doen we ons best om het weer vlot te trekken. Vaardig inspelen op situaties, dat is iedere keer weer de uitdaging.

Kim Vervoort

Pagina4_1

p2-1

Pagina4_2

p2-1

Pagina4_3

p2-1

Pagina4_4

p2-1

Pagina4_5

p2-1

Pagina4

Pagina4_3

Pagina4_5

Technology by MagStream Real Time Publishing