@Fontys

Magazine cover

Pagina4_5

Anouk - Met alles wat ik heb mee-gemaakt, kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst. Wat kan mij er nou nog onder krijgen? Blijven lachen! En natuurlijk droom ik van mijn propedeuse en daarna de afronding van mijn studie, het liefst via een duaal leertraject.

Kim - Ik zit zo dichtbij de eind-streep! Ook ik droom van dat diploma. Daarna hoop ik binnen afzienbare tijd aan een leuke baan te komen. Dat is in de zorg niet zo vanzelfsprekend meer, helaas.

Monique - Wie weet bieden bevolkingsonderzoek en preventie straks mogelijkheden. Er zijn ontwikkelingen binnen de zorg die kansen bieden voor huidige studenten!

Anouk - Hoe en wanneer we onze diploma’s halen is niet van belang, maar het gaat ons lukken! Ik blijf ervoor vechten, totdat ik mijn diploma op zak heb! Al hoop ik de studie wel binnen drie jaar goed af te ronden.

Monique - Ik hoorde onlangs dat ik nu 12,5 jaar bij Fontys Hogescholen werk. Ik vind mijn werk als docent en begeleider erg leuk en waarde-vol. Ik wil heel graag mijn rol als begeleider verder uitbouwen door het volgen van een vervolgop-leiding en ben me aan het oriënteren op de mogelijkheden hiertoe. Wie weet wat er nog op mijn pad komt, maar na alle fijne reacties is mijn dag weer goed!

'Hoe en wanneer we onze diploma’s halen is niet van belang, maar het gaat ons lukken!'

Lage
drempel

Betrokken

Maatwerk

Een
luisterend
oor

Dromen

Anouk Pothoff

Pagina4_1

p2-1

Pagina4_2

p2-1

Pagina4_3

p2-1

Pagina4_4

p2-1

Pagina4_5

p2-1

Pagina4

Pagina4_4

Pagina5

Technology by MagStream Real Time Publishing